Victoria’s Secret Fragrance Mist

Hallo allemaal!

Vandaag een artikel wat gaat over beauty, en wel over de wereldberoemde Victoria’s Secret Fragrance Mists. Een tijdje geleden zag ik in het Etos krantje de welbekende Fragrance Mists  staan, voor maar liefst €10,00 euro per stuk. Een stuk goedkoper dan verwacht, natuurlijk zijn ze in Amerika zelf nog wat goedkoper. Er waren 3 geuren/kleuren beschikbaar, namens: Love Spell, Simply Breathless en Pure Seduction. Het zijn vrij zoete geuren met een bloemige ondertoon.

DSC_0152

 

DSC_0155

Victoria’s Secret Love Spell Fragrance Mist. Geuren: Bloemig, lavendel geur en een lichte rozengeur.

DSC_0159

Victoria’s Secret Simply Breathless Fragrance Mist. Geuren: Bloemig, een lichte vanille geur met wat lichte bloementonen ertussendoor.

DSC_0161

Victoria’s Secret Pure Seduction Fragrance Mist. Geuren: Zoete, snoepige rozengeur, erg sterk, vooral zoet en rozengeur.

 

De Fragrance Mists zijn  niet meer te koop bij de Etos, dat was (wat ik dacht) een eenmalige actie. Het zijn flessen van 250 ml/8.04 fl oz. In de Amerikaanse shops zijn ze wel te koop, maar daar komt een x aantal bedrag van verzendkosten bij. Bij de Etos waren ze op dat moment €10,00 euro voor 250 ml.

 

Liefs, Naomi.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: